Voor als je uitgepraat bent op kamp

We hebben er allemaal al eens mee te maken gehad: Kampliederen. Altijd handig als je twee weken met elkaar op kamp gaat en al een tijdje niet meer weet wat je tegen elkaar moet zeggen. Of ben je een nachtegaaltje en ben je toch per ongeluk op Scouting beland? Geen zorgen, want vanaf vandaag introduceert Regio Klein Gelderland een nieuwe training voor alle Scouts binnen de regio.

Samen met jouw scoutinggroep of speltak kun je een compleet verzorgde zangsessie boeken bij het trainingsteam. Tijdens deze sessie kun je op het volgende rekenen:

  • Een uitgebreide, lange uitleg van Bas over de echte klassieke kampliederen
  • Zangles voor alle stembereiken van Derk-jan
  • Bijpassende danspasjes aangeleerd door Ivo
  • Akoestische gitaarakkoorden compleet verzorgd door Rik

Na voltooiing van de training ontvang je het nieuwe pocketboekje “Liederen voor als je het even niet meer weet”. Deze is dan geheel gratis.

Aanmelden?

Kampliederen zijn van- en voor iedereen. Alle Scouts in de regio kunnen zich per direct opgeven voor een zangsessie op [email protected]. Graag wel een begeleidend filmpje waarin je jouw zangkunsten laat horen. Laat het filmpje ook even aan je directe omgeving zien ter beoordeling. Als deze negatief reageren, dan kun je hem beter niet insturen.