Organisatie

Met een hart voor Regio Klein Gelderland

Laatste update: 11 oktober 2023

Neem contact met ons op!

Wil je graag iets weten of kom je er even niet uit? Vind hieronder het team waar je vraag het beste bij past, en je krijgt zo snel mogelijk reactie! Doe overigens geen moeite met vragen die betrekking hebben tot acquisitie. Deze zullen wij helaas niet in behandeling nemen.

Het regiobestuur

Het regiobestuur zorgt voor het dagelijks bestuur binnen Regio Klein Gelderland. Het bestuur vergadert eens in de maand en geeft sturing aan de regio. Ook bewaakt zij de identiteit van onze regio en vertellen ze tijdens de halfjaarlijkse regioraad alle ins- en outs over bestuurszaken.

Hoe kan ik het bestuur bereiken?
Regiobestuur [email protected]

 

Team Communicatie

Team Communicatie bestaat uit vrijwilligers die op uiteenlopende gebieden meehelpen. Hun voornaamste doel is om de website, mail en social media kanalen bij te houden.

Hoe kan ik Team Communicatie bereiken?
Team Communicatie [email protected]

 

Team Scouting Academy

Team Scouting Academy bestaat uit praktijkcoaches en trainers. Team Scouting Academy geeft diverse trainingen aan jeugdleden, leiding en andere kaderleden van scoutinggroepen binnen Regio Klein Gelderland. De praktijkcoaches ondersteunen daarnaast de praktijkbegeleiders.

Hoe kan ik Team Scouting Academy bereiken?
Algemeen [email protected]
Praktijkcoaches [email protected]

Team Verkeer

Team Verkeer zorgt ervoor dat alle deelnemers, leiding en ouders veilig het evenemententerrein kunnen bereiken. Allen zijn zij gediplomeerd verkeersregelaar.

Hoe kan ik Team Verkeer bereiken?
Team Verkeer
[email protected]

Vacatures

Regio Klein Gelderland is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die bij willen dragen aan het verbeteren van het scoutingspel in onze regio. Vind je het leuk om jouw steentje bij te dragen? Stuur dan je mail met motivatie naar [email protected] en wie weet ben jij straks onderdeel van een leuke club mensen!

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik meer informatie over een regioactiviteit?
Via het menu vind je onder Activiteiten alle regioactiviteiten per speltak gesorteerd. Kies hier de activiteit waar je meer informatie over wil ontvangen en kijk onderaan de pagina voor contactinformatie. De organisatie zal dan zo snel mogelijk op je vraag reageren. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken, neem dan contact op via [email protected].
Waar kan ik de regiokalender downloaden?

Ieder jaar komt er een regiokalender uit. Op deze kalender staan alle relevante trainingen, activiteiten en vergaderingen van Regio Klein Gelderland. Je kunt de regiokalender downloaden via de downloads.

Hoe kan ik de Regio Klein Gelderland badge bestellen?
Wil je de regiobadge bestellen? Neem dan contact op via [email protected].

[messenger]