Verkeer

Veiligheid voor alles

Veiligheid gaat voor alles. Als Regio Klein Gelderland vinden we het belangrijk dat iedere deelnemer zo veilig mogelijk kan deelnemen aan een activiteit.

Sinds juni 2017 worden tijdens activiteiten vanuit Regio Klein Gelderland opgeleide verkeersregelaars ingezet. Dit gebeurt vanuit het kader verkeersveiligheid voor de deelnemers, leiding en ouders. De verkeersregelaars maken gebruik van een opgesteld plan genaamd ‘Kiss & Ride’. Dit systeem wordt toegepast tijdens het brengen en halen van deelnemers. Je dient ten alle tijdens de aanwijzingen/instructies van onze verkeersregelaars op te volgen. Dit waarborgt een ieder zijn veiligheid en zorgt ervoor dat kinderen veilig naar de activiteit kunnen komen.

Het ‘Kiss & Ride’-systeem wordt vaak toegepast bij het gebrek aan parkeerplaatsen. Er is namelijk niet altijd ruimte voor iedereen tegelijk die zijn of haar zoon/dochter komt wegbrengen of ophalen. We hebben dan ook liever niet dat je de auto parkeert, of meeloopt met je kind. Neem afscheid voordat je vertrekt, of doe dit in de auto voordat je het terrein oprijdt.

Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je een e-mail sturen naar de verkeersco√∂rdinator via [email protected].