Roverscouts / Stam

Activiteitenoverzicht

Regioactiviteiten voor Roverscouts / Stam

Op deze pagina vind je alle informatie over de activiteiten voor de speltak Roverscouts/Stam binnen Regio Klein Gelderland. De activiteiten die plaatsvinden onder de noemer ‘Roverscout activiteiten’ zijn voor Roverscout-afdelingen en stamgroepen uit Regio klein Gelderland. Deze activiteiten worden door Roverscouts en Stammen zelf georganiseerd, onder begeleiding van de regio-coördinator Roverscouts.
Het streven is om ieder seizoen een regio-activiteit vóór en dóór Roverscouts aan te bieden. Een Roverscout-afdeling die een activiteit voor de regio wilt organiseren kan contact opnemen met de regio-coördinator om de uitvoering en ondersteuning vanuit de regio te overleggen.
Door deel te nemen aan regionale activiteiten kan je eens een kijkje nemen in de keuken van een andere Roverscout-afdeling. Je leert snel nieuwe mensen kennen. En regioactiviteiten zijn bovenal leuk om aan deel te nemen. Voor activiteiten kan een kleine eigen bijdrage gevraagd worden om de kosten te dekken.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen en opmerkingen betreffende de speltak Rovers kunt u contact opnemen op het mailadres [email protected]. Of vul het contactformulier in door op onderstaande knop te drukken.