Trainingen en bijeenkomsten

Welkom!

Ook in scoutingseizoen 2023-2024 organiseren wij als Team Scouting Academy leuke en interessante trainingen en bijeenkomsten. In onderstaand overzicht staan welke trainingen en bijeenkomsten we aanbieden, gevolgd door een overzicht van de planning met alle informatie.

Wil je meer dan deelnemen? Kom ons team versterken!

Word jij enthousiast van onderstaand aanbod? Vind je het leuk om tijdens een training iedereen actief mee te nemen? Of lijkt het je helemaal top om een bijeenkomst te organiseren? Dat kan en graag zelfs 😊Als Team Scouting Academy zijn we maar al te graag op zoek naar versterking voor ons team. Wat je nodig hebt? Je bent minimaal 21 jaar, hebt wat scoutingervaring als leiding en verder vooral veel zin om je in te gaan zetten.  Neem dan contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina.

Het aanbod in het kort

  • Nieuw: Praktijkbegeleiderstraining: een training voor beginnende en ervaren praktijkbegeleiders om je te helpen actief aan de slag te gaan met het leren en ontwikkelen van vrijwilligers in jouw eigen groep.
  • Verdiepingstrainingen voor leiding (voorheen basismodules): trainingen met een specifiek thema waar je je als leiding samen met andere leiding actief in gaat verdiepen
  • Teamleiderstraining: een training om jezelf helemaal klaar te maken om teamleider te zijn of een betere teamleider te worden of inzicht te krijgen wat er van een teamleid(st)er wordt verwacht.
  • PL & APL training: een training om jouw oudere scouts te helpen om een goede leider te zijn een patrouille of groep aan te sturen zonder zelf het werk te doen.
  • Uitwisselingsbijeenkomsten voor praktijkbegeleiders: bijeenkomsten gericht op updates rondom Scouting Academy (deskundigheidsbevordering) en het uitwisselen van ideeën over praktijkbegeleider zijn
  • Op aanvraag:
    • EHBO snelcursus: een EHBO training (met e-learning) is gericht op alle vrijwilligers binnen scouting, zodat je weet hoe te handelen als er een ongelukje gebeurt of als er pleisters geplakt moeten worden.
    • Maatwerk voor groepen: bijeenkomsten gericht op gerichte trainingen/workshops waar een groep specifiek behoefte aan heeft. Neem gerust contact op.

We hopen je te zien bij een van onze trainingen en bijeenkomsten!

Overzicht planning activiteiten Team Scouting Academy

Klik op de activiteit voor meer informatie

No event found!

Contact