Spooktocht voor Welpen

Beetje laat dag, maar gelukkig gaat de Spooktocht voor de Welpen toch door. Aangezien het erg kortdag is, is alle informatie is via de mail naar de leiding toegestuurd. Hieronder kort samengevat wat deze activiteit inhoudt. Bij vragen kun je mailen naar [email protected] .

Programma

De Welpen moeten voor de graaf van Zijpendaal uitzoeken wie van de geesten de juwelen van de graaf heeft gestolen. De Welpen lopen in groepjes van de Lincolngroep naar blokhut De Bolster van de SBV-kastanjegroep. De spoken zien het verschil niet tussen hun spokenvrienden en de Welpen, dus zolang je de spoken rustig benaderd doen zij helemaal niets. Je kunt dan gewoon met ze praten! Wellicht hebben ze wel wat gezien….
LET OP : Als je ziet dat er een groepje aan het praten is wacht dan op een afstand. Het kan zijn dat een spook schrikt van te veel Welpen in 1 keer 😊.

Plaats van de Spooktocht. Carpool word gewaardeerd

We houden de Spooktocht in het park Gulden Bodem en Zijpendaal. De speurtocht start bij de Lincolngroep in Arnhem. We hanteren een Kiss&Ride aan de voorkant van de school. Begeleiders met welpen kunnen de auto parkeren aan de Nicolaas Maesstraat. We verzamelen op het grasveld achter de school. Zie de verstuurde mail voor alle informatie over de Kiss&Ride. De spooktocht eindigt bij blokhut de Bolster van de Kastanjegroep.

Starttijden

We hebben variabele starttijden en eindtijden die we stipt aan houden!Zie de verstuurde mail voor alle informatie over wanneer jullie groep aan de beurt is.
LET OP : We starten met de eerste groepjes om 18:45 met de speurtocht. Zorg dat je op tijd bent. Als je er niet bent, laten we andere groepen voorgaan en moet je achter aan de rij aansluiten. De laatste groep vertrekt om 19:30 uur.

Groepjes

De spooktocht wordt gelopen in groepjes van 6 tot 8 welpen met één of twee begeleiders. Meld je met je complete groepje inclusief begeleiding aan bij de organisatie op het grasveld. Wat we willen weten bij de start is: Het aantal welpen, aantal begeleiding en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.

En verder

Blijf op de aangegeven paden. Wandel een normaal tempo. Het is niet de bedoeling om zo snel mogelijk terug te zijn. Zorg voor een goede sfeer in je loopgroepjes. Zaklampen zijn toegestaan. Laat kinderen niet in andermans gezichten schijnen.

Nog vragen?

Mail naar [email protected]

Date

Oct 28 2023

Time

19:30 - 20:30

Location

Scouting Lincolngroep
Zijpendaalseweg 169, Arnhem
Category
Welpen

Organizer

Welpen
Email
[email protected]
QR Code

Aankomende regio activiteiten

June 2024
No event found!