Regioraad – Online stemming

De 29 groepen uit Klein Gelderland vormen samen de regio. De regio is het samenwerkingsverband tussen de groepen, en is verantwoordelijk voor regionale activiteiten, trainingen, coaching en de vertegenwoordiging van de groepen in de landelijke raad van Scouting Nederland. De regioraad is het hoogste orgaan van de regio, in de regioraad worden besluiten genomen wie er in het regiobestuur zitten, over de financiën van de regio en over vele andere belangrijke zaken. Iedere groep in de regio heeft één stem in de regioraad.

Vanwege de COVID-19 maatregelen zal deze regioraad anders worden aangepakt. Het houden van een fysieke regioraad is onder de huidige richtlijnen niet mogelijk. Online is het houden van een regioraad bovendien niet ideaal, omdat het op die manier heel lastig is om met een grote groep discussies te voeren. Daarnaast is de vorige regioraad door de omstandigheden pas kort geleden gehouden.

Desondanks staan er dit najaar nog wel een aantal belangrijke beslissingen op het programma:
– Een nieuwe voorzitter
– Een nieuw hoofd team HRM
– Een nieuw hoofd team Waterwerk
– De begroting voor 2021

Daarom zal de regioraad van 17 november in de vorm van een online stemming georganiseerd worden. De precieze aanpak van deze online stemming zal per mail aan de groepen worden gecommuniceerd.

Date

Nov 17 2020

Time

20:00
Category
Algemeen

Organizer

Algemeen
QR Code

Aankomende regio activiteiten

June 2024
No event found!