We hebben gelachen, gehuild en veel plezier gemaakt. Er is gekookt, gepionierd en gelopen. Eigenlijk zijn alle dingen aan bod gekomen wat ons echte Scouts maakt. Ik durf wel te zeggen dat het weer een gave editie van de Regionale Scout Wedstrijden was. Het thema dit jaar was Narnia waar de vernietiging van de wensboom door alle deelnemers voorkomen is. Het volledige thema verhaal vind je overigens hier. Maar nog veel belangrijker is natuurlijk de einduitslag.

Uitslag RSW 2016
[download id=”932″]

Landelijke Scouts Wedstrijden

Er waren drie tickets naar de Landelijke Scouts Wedstrijden (LSW) te vergeven. Onze top drie mag het dus waar gaan maken om de beste Scouts van heel Nederland te worden. Er kan echter maar één patrouille de beste zijn. Alle vrijwilligers van de RSW willen onze top drie alvast heel veel succes wensen!

Bedankt!

Namens de organisatie en de vrijwilligers willen we alle deelnemers bedanken voor hun inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen tijdens deze geslaagde RSW van 2016. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer om opnieuw een gooi te doen naar de eretitel. Ook bedankt de organisatie alle vrijwilligers die deze RSW mogelijk hebben gemaakt voor alle genomen energie en tijd!

Oh ja..

De pers heeft nog een kampkrant van de zondagmiddag uitgebracht. Die vind je hieronder.