Activiteiten

Uitnodiging WASA Blarenbal

Bjorn, Teamlid Communicatie

23 augustus 2016

Scouting Willem-Alexander groep uit Arnhem heeft ook dit jaar weer een nieuwe editie van het Blarenbal. Groepen uit de regio zijn uitgenodigd om na de Airborne een feestje te komen vieren op het clubgebouw ’t Hijgend Hert. Je leest de uitnodiging hieronder.

‘Ook dit jaar is er weer het traditionele Blarenbal. Na een korte of lange Airborne, met blaren, regen of zonneschijn, kun je vanaf 20:00 gezellig aanschuiven aan de biertafels. Blokhut ’t Hijgend Hert dompelt zich dit jaar onder in het traditionele Oktoberfest. Een lederhosen of dirndl aan, bierpul in je rugzak en meedeinen maar! Onder het genot van een drankje, genieten van de altijd geslaagde muziek van DJ Geschmacklosigkeit.’

Uitnodiging Oktoberfest

Scouting WASA

Let op! Toegang vanaf 16 jaar. Tot 18 jaar alleen onder begeleiding. De organisatie is niet verantwoordelijk voor oneigenlijk alcoholgebruik, echter zullen wij jongeren die de regels overtreden verzoeken om het terrein te verlaten. We werken met groene bandjes, dus als je een biertje mag en wil, neem je ID onder de 25 mee. Je kunt ook helaas niet pinnen, dus zorg voor genoeg cash.