Nieuws

Uitnodiging regioraad

Hierbij nodigen wij alle vertegenwoordigers van groepen (leiding en bestuursleden) in Regio Klein Gelderland uit voor de regioraad op 22 november 2016. Aanvang van de vergadering is om 20.00 uur en vanaf 19.45 is de blokhut open. De regioraad vindt plaats bij Scouting Schutgraaf Arnhem, Hannesstraatje 4 te Arnhem.

Mocht er van jouw Scoutinggroep niemand in de gelegenheid zijn deze regioraad bij te wonen, dan graag een berichtje aan: [email protected]. De regioraad vindt twee maal per jaar plaats, en binnen deze vergadering worden alle regiozaken besproken. Activiteiten, trainingen en bestuurszaken komen hierin aan bod. En uiteraard staat deze vergadering open voor alle leidinggevenden en bestuursleden van groepen binnen onze regio. Graag verwelkom ik jullie komende dinsdag 22 november!

Namens het regiobestuur,

Bas Oudewortel
Voorzitter

Download de bijlagen

Door middel van onderstaande knop kan de agenda van de komende regioraad alvast worden gedownload. De begroting van 2017 heeft wat vertraging opgelopen, maar wordt nog voor de regioraad toegevoegd aan dit bericht.

Scouting Schutgraaf Arnhem

Hannesstraatje 4
6843 NV Arnhem