Organisatie

Met een hart voor Regio Klein Gelderland

Regio Klein Gelderland is een scoutingregio die volledig draait op vrijwilligers. Vrijwilligers die affiniteit hebben met Scouting en zich daar belangeloos voor inzetten. Er zijn verschillende teams die verschillende verantwoordelijkheden dragen. Al deze teams bij elkaar zijn lid van het Algemeen Bestuur. Wij zijn bijzonder trots dat we zo veel vrijwilligers hebben die zich keer op keer inzetten om Scouting te verbeteren.

Het dagelijks bestuur

Het regiobestuur zorgt voor het dagelijks bestuur binnen Regio Klein Gelderland. Het bestuur vergadert eens in de maand en stelt doelen binnen de Regio. Ook bewaken zij de identiteit van onze regio en vertellen ze tijdens de halfjaarlijkse regioraad alle ins- en outs over bestuurszaken.

Regiocoördinatoren

Iedere speltak heeft zijn eigen regiocoördinatoren. Zij ondersteunen groepen voor en tijdens het organiseren van activiteiten van Regio Klein Gelderland. Benieuwd wie de regiocoördinatoren van jouw speltak zijn? Druk op de knop voor meer informatie.

Team Communicatie

Team Communicatie bestaat uit vrijwilligers die op uiteenlopende gebieden meehelpen. Zo zijn er fotografen die tijdens activiteiten aanwezig zijn, maar ook communicatie en promotie heeft een plek. Benieuwd wie er in het Team Communicatie zitten? Druk dan op de knop hieronder.

Trainingsteam

Het trainingsteam geeft een aantal keer per jaar trainingen aan leiding en bestuursleden van scoutinggroepen binnen Regio Klein Gelderland. Benieuwd wie je tegen kunt komen tijdens de regiotrainingen? Druk dan op de button hieronder.

Team Verkeer

Team Verkeer zorgt ervoor dat alle deelnemers, leiding en ouders veilig het evenemententerrein kunnen bereiken. Allen zijn zij gediplomeerd verkeersregelaar. Benieuwd wie er in het Team Verkeer zitten? Druk dan op de knop hieronder.