Nieuwe e-mail

Team Communicatie verstuurt hem daarna
Voordat we beginnen...
  1. Zorg dat je alle informatie goed op een rijtje hebt. Als er informatie mist, dan is de mail incompleet waardoor er lege gaten zouden ontstaan. Daarom zijn er veel velden verplicht om in te vullen.
  2. Is er nog geen activiteitenpagina op de website van de regio? (Bekijk hier het overzicht). Maak die dan eerst aan, klik hier.
  3. Bovenaan de mail is een headerfoto nodig, zie ‘stap 2’. Die kan je alvast uploaden via http://kleingelderland.nl/uploaden
  4. Succes!
Waar is dit formulier voor?

Met dit formulier kan je een e-mail versturen naar de regio. Daarnaast kunnen we de informatie ook gebruiken voor…

  • Activiteitenpagina updaten
  • SOL-inschrijvings formulier aanmaken
  • Facebook post aanmaken & publiceren

Team Communicatie bekijkt afhankelijk van de content welke onderdelen van toepassing zijn.

Wat gebeurt er met dit formulier?

Nadat je het formulier verzonden hebt, wordt de opgestuurde informatie automatisch in het template van de regio verwerkt. Deze ontvang  je, inclusief jouw ingevulde informatie, binnen 15 minuten na het opsturen van het formulier in je eigen inbox.

Daarnaast ontvangen wij als regio deze mail en controleren wij of hij verstuurt kan worden. Als alles klopt, versturen wij hem! ?

Heb je toch een foutje gemaakt? Dat kan je eenvoudig controleren nadat je de mail in je eigen inbox hebt ontvangen. Stuur ons dan binnen een uur na het opsturen van je formulier een e-mail ([email protected]), dan passen wij het aan.

Let op!

Wij raden aan om dit formulier op een desktop / tablet in te vullen en niet op mobiel.

Wil je het alsnog via je mobiel invullen? Gebruik dan onderstaande button.