Informatiebijeenkomst WSJ

Op naar Noord-Amerika!
Ga jij mee op kamp naar Noord-Amerika? Ben jij scout, explorer, stamlid of staflid en wil jij meer weten over de World Scout Jamboree, die in 2019 in Noord-Amerika gehouden wordt? Lees dan snel verder. Er is binnenkort in jouw regio een informatiebijeenkomst over dit geweldige kamp, namelijk op 26 oktober om 20.00 bij scoutinggroep de Markesteen, Bovenallee 3 te Velp. Tijdens deze bijeenkomst hoor je alles over de voorbereidingen, de reis en het kamp en kan je al je vragen stellen.

Het Nederlands contingent voor de World Scout Jamboree 2019 in Noord-Amerika verzorgt deze bijeenkomst en zorgt ervoor, dat ervaren jamboreegangers jouw vragen kunnen beantwoorden. Of je mee wilt als jeugddeelnemer, als IST’er (lid van het international service team) of als troepstaf (begeleider van een groep Nederlandse deelnemers), je bent van harte welkom. Uiteraard zijn ouders en andere belangstellenden ook van harte welkom.

Of je nou als jeugddeelnemer, IST’er of als troepstaf mee wilt gaan, de World Scout Jamboree is een geweldige belevenis, de reis is een machtige ervaring en het is een buitenkans om veel culturen te leren kennen, te kamperen met 30.000 andere scouts uit de hele wereld en vrienden voor het leven te maken. Lees er alvast meer over op https://wsj.scouting.nl/ en kom naar de informatiebijeenkomst op 26 oktober om 20.00 bij scoutinggroep de Markesteen, Bovenallee 3 te Velp. Je hoeft je overigens niet aan te melden.

Scoutinggroep de Markesteen

26 oktober om 20.00 bij scoutinggroep de Markesteen, Bovenallee 3 te Velp