Nieuws
Uitnodiging extra regioraad op 20 juni
Afgelopen dinsdag 23 mei heeft de laatste regioraad plaatsgevonden. Tijdens deze regioraad is besloten om een extra regioraad te beleggen voor de verkiezing van de functie regiovoorzitter binnen Regio Klein Gelderland. Deze extra regioraad zal plaatsvinden op dinsdag 20 juni 2017.
 
Bas Oudewortel (huidige voorzitter) en Gijsbert Steenaert hebben zich hiervoor aangemeld. Overige kandidaten kunnen zich t/m maandag 12 juni kandidaat stellen als voorzitter van Regio Klein Gelderland. Mocht je interesse hebben, mail dan een korte motivatie, je CV en een portretfoto naar [email protected]. De lijst met aangemelde kandidaten, inclusief motivaties en CV’s, zullen dinsdag 13 juni per mail worden bijgevoegd in de overige bijlagen voor de extra regioraad.

Praktische informatie

Verloop stemming

De regiovoorzitter wordt gekozen door de leden van de regioraad indien het quorum is behaald. Het quorum wordt behaald als de meerderheid van de leden aanwezig zijn. De leden van de regioraad zijn alle aangesloten scoutinggroepen van Regio Klein Gelderland. Een scoutinggroep mag per kandidaat één stem geven die kan bestaan uit voor, onthouding of tegen. De kandidaat met de meeste stemmen voor, wordt door de regioraad verkozen tot regiovoorzitter voor een termijn van drie jaar.

Oproepen

  • Het bestuur van Luctor Et Emergo Arnhem heeft aangegeven dringend op zoek te zijn naar leiding. Indien dit niet snel gebeurt, zullen zij helaas hun activiteiten moeten staken. Ken jij- of ben jij de vrijwilliger die kan ondersteunen bij de opkomsten? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected].
  • Voor aanstaand Jungleweekend is het team nog hard op zoek naar vrijwilligers die een steentje bij willen dragen bij het organiseren van spelletjes of ondersteunen tijdens een dag, of weekend. Verdere informatie via [email protected].
  • De Bever Doedag staat weer op de planning. Helaas zijn hiervoor nog geen aanmeldingen ontvangen. Bekijk de activiteitenpagina voor meer informatie of mail naar [email protected].
  • Op zoek naar leden voor het nieuw opgerichte ‘Team Verkeer’. Dit team gaat bijdragen aan het veilig begeleiden van verkeer tijdens grote regio-activiteiten. Meer weten? Mail naar [email protected].