Titel activiteit

Informatie

Arnhemse Winterhike voor Scouts en Explorers

Reis mee door de wonderlijke wereld die Arnhem en omgeving te bieden heeft. Ontdek welke mooie route’s er verscholen liggen en ontdek je eigen weg. Wij willen je alvast heel veel plezier wensen bij de 23e editie van de Arnhemse Winterhike!

Praktische informatie

AWH 2017 Algemene informatie
  • De AWH vindt plaats op 13, 14 en 15 januari 2017.
  • De startlocatie word later bekend gemaakt.
  • Deelnamekosten zijn € 12,50 per deelnemer voor de 2 daagse hikes (Scouts- en gevorderdenhike), en €13,50 per deelnemer voor de 3 daagse hike (Explorer/Roverscout hike)
  • Deelnamekosten voor medewerkers is gratis!
  • De inschrijving sluit op 4 januari (verlengd) 7 januari. Indien je hulp nodig hebt bij het aanmelden van groepjes of voor jezelf als medewerker, dan hoor ik dat graag.

Vragen over de AWH kunnen opgevraagd worden via het mailadres [email protected].

13, 14 en 15 januari 2017

De startlocatie word later bekend gemaakt

Deelnamekosten zijn € 12,50 per deelnemer voor de 2 daagse hikes (Scouts- en gevorderdenhike), en €13,50 per deelnemer voor de 3 daagse hike (Explorer/Roverscout hike)

De inschrijving sluit op 4 januari (verlengd) 7 januari. Indien je hulp nodig hebt bij het aanmelden van groepjes of voor jezelf als medewerker, dan hoor ik dat graag.

Inschrijven

Inschrijven v2

twee

Thema

Het thema van dit jaar is “Carnaval anno 2017”. Alle hikes van de verschillende niveaus zullen in dit thema plaatsvinden. In de bijlage de Thema uitnodiging.

Hike informatie

We hebben dit jaar weer 3 hikes.

De Scoutshike; Een 2 daagse hike met basistechnieken voor de Scouts, voor de voorkomende routetechnieken kan het pocketboekje Scouts van Regio Klein Gelderland gebruikt worden. Voor meer informatie over dit pocketboekje kan er contact opgenomen worden via [email protected].

De Gevorderdenhike; Een leuke 2 daagse hike voor de meer ervaren Scouts en hele jonge Explorers. De standaard routetechnieken met een leuke draai en misschien ook nog wat exotische technieken. Je hebt per groepje twee telefoons met internet nodig om deze te gekke hike te lopen.

De Explorerhike; Een geweldige 3 daagse hike voor Explorers en Roverscouts met veel uitdaging en leuke elementen. Je hebt per groepje een telefoon met internet nodig voor de meeste knotsgekke en idiote routetechnieken.

Er zijn per hike diverse leuke technieken en uitdagingen uitgewerkt.

GKP-overleg en medewerkersoverleggen

(Afgelopen) Op dinsdag 13 december om 20:00 is er ook nog een medewerkersoverleg bij Scouting Groessen.

Op dinsdag 10 januari om 20:00 is er een GKP-overleg voor alle leiding bij de SBV/Kastanjegroep. Adres is Parkweg 9 in Arnhem. Aansluitend zal er om 21:00 een medewerkersoverleg plaatsvinden om de laatste details door te spreken.

Foto’s AWH

Ieder jaar worden er foto’s gemaakt door regiofotografen. Via onderstaande knop vind je alle foto’s die tot nu toe zijn gemaakt of bekend zijn.

Aanmelden voor groepen

Aanmelden medewerkers

Aanmelden dagmedewerker

Contactformulier AWH