Welpencarnaval 2019

Carnaval vieren met een heleboel welpen uit Regio Kleingelderland? Dat kan! Lees snel verder. St. Christoforus zorgt voor een prachtig versierde blokhut, goede carnavalskrakkers, een spellencarrousel en de nodige suikers om op te kunnen dansen. Natuurlijk mag je verkleed komen als je dat leuk vindt! En zo niet, trek dan gewoon je uniform aan.

 

Er wordt van deelnemende groepen verwacht dat zij de carrousel invullen met gekke, uitdagende, toffe scoutingspellen of carnavalsspelletjes. De spellen moeten een kleine 10 minuten duren en je zorgt als groep zelf voor de materialen én een spelleiding. (Dit mogen explorers zijn, mocht je niet uitkomen met eigen leiding.) De welpen doen de spellen in groepjes van ca. 8 kinderen. Regel een spel voor elk groepje welpen dat je meeneemt. Maak je kosten voor het spel, neem dan even contact op met [email protected]

De carnaval start om 18.30 uur. Wij verwachten leiding om uiterlijk 18.00 uur op locatie om de spellen klaar te zetten. Wil je helpen met het versieren van de blokhut? Graag! Wij zijn er vanaf 15.00 uur.

Thema

Carnaval. Dus kom gezellig verkleed!

Hourly Schedule

Day 1

15:00 uur -
Versieren blokhut
18:00 uur -
Leiding aanwezig
18:30 uur -
Opening
20:00 uur -
Sluiting, welpen naar huis

Date

Mar 01 2019

Time

18:30 - 20:00

Cost

Welpen: €1,-

More Info

Aanmelden via SOL

Location

Scouting Christoforus
Scoutinggroep St. Christoforus-Lichtdraagsters Arnhem, Monnikensteeg, Arnhem, Nederland
Category
Welpen

Organizer

Welpen
Email
[email protected]
Aanmelden via SOL
QR Code

Aankomende regio activiteiten

May 2024
June 2024
No event found!