Geannuleerd – Verdiepingstraining “Jouw motivatie om leiding te zijn”

Deze training is geannuleerd, omdat er te weinig inschrijvingen waren.

Wat is voor jou de motivatie om leiding te zijn? En hoe kan je ervoor zorgen dat je als leiding ook echt bezig bent met datgene wat jij belangrijk vindt? Misschien heb je er al wel eens wat langer over nagedacht. In deze training ga je dieper in op wat jij belangrijk vindt als leiding en hoe je dit in jouw programma terug kunt laten komen.

Doelgroep en benodigde ervaring

De training is bedoeld voor (bege)leiding van bevers, welpen, scouts en explorers. De training kan zowel voor beginnende als ervaren leiding interessant zijn. Om ervoor te zorgen dat alle informatie goed aansluit, verwachten we dat je minimaal een half seizoen ervaring hebt in jouw rol als (bege)leiding, maar meer ervaring is ook van harte welkom natuurlijk.

Resultaat

Na het volgen van deze training weet je (weer) wat voor jou als leiding belangrijk is en heb je praktische handvatten die je helpen om daar actief mee aan de slag te gaan.

Programma in het kort

Tijdens deze training ga je actief aan de slag met het volgende programma:

*Je bouwt jouw eigen muur van motivatie
*Je gaat de vertaalslag maken van wat jij belangrijk vindt naar hoe dit in jouw praktijk als leiding kan laten terugkomen
*Je gaat bezig met jouw kernkwaliteiten: waar ligt jouw kracht en waar moet je misschien extra op letten?
*Je gaat je oriënteren op andere mogelijke leeractiviteiten waar je naartoe kan gaan

Kosten en benodigdheden

De deelnamekosten zijn 2,50 euro per persoon. Voor deze training heb je niks speciaals nodig. Natuurlijk kom je in jouw Scoutfit.

Inschrijven en maximaal aantal deelnemers

Deze verdiepingstraining wordt dit seizoen 2 keer gegeven. Per training is er een maximaal aantal deelnemers van 16. Daarnaast is er een maximaal aantal deelnemers van 4 per scoutinggroep, zodat er een mix is van het aantal scoutinggroepen voor uitwisseling.

Inschrijven gaat SOL door op de knop “Inschrijven via SOL” te klikken.

Date

Nov 19 2023

Time

13:30 - 16:30

Cost

2,50

Location

Scouting Duiven
De Nieuweling 3, Duiven
Category
Training

Organizer

Training
Inschrijven via SOL
QR Code

Aankomende regio activiteiten

June 2024
No event found!