Teamleiderstraining

Algemene informatie

Ben je teamleider van een speltak, of heb je op een andere manier een leidinggevende functie binnen schouting? Dan is de teamleiderstraining van regio Klein Gelderland iets voor jou.

Bij deze training leer je leiding geven aan je team, feedback geven, reflecteren en evalueren, een evenwichtig programma samenstellen, gesprekstechnieken en meer. Hiermee werk je aan het behalen van de kwalificatie ‘teamleider’.

Als teamleider van een speltak vorm je samen met je teamleden en de kinderen of jongeren in je speltak, de basis van Scouting. In je speltak wordt het Scoutingspel gespeeld. Net als voor leidinggevenden, is er ook voor de teamleid(st)er een kwalificatie die bestaat uit verschillende competenties die je nodig hebt voor je functie. Met je team streef je er naar om minimaal twee leidinggevenden gekwalificeerd te hebben en ook als teamleider streef je er naar om je kwalificatie als teamleider te behalen. Een kopie van de kwalificatiekaart vind je bij de downloads pagina.

17 en 18 maart 2018

De training start op zaterdag om 12:00 uur en is op zondag afgelopen rond 16:00 uur. Samen met de trainers en jouw collega cursisten gaan we aan de slag om de facetten van het teamleiderschap uit te diepen. Je krijgt tijdens deze training alle handvatten die je nodig hebt voor de functie en we gaan ook dieper in op de verschillende teamrollen. Deze training is bedoelt voor alle teamleiders die nog niet gekwalificeerd zijn voor de functie. Maar ook andere leidinggevenden die interesse hebben om zich te bekwamen in leiderschapsstijlen en methodieken zijn van harte welkom!

Date

Mar 17 2018 - Mar 18 2018

Time

12:00 - 16:00

Cost

€22,50 (bege)leiding uit RkG / €45,00 (bege)leiding uit andere regio's

More Info

Aanmelden via SOL

Location

Scouting Elst
De Pas 4, Elst, Nederland
Category
Training

Organizer

Training
Aanmelden via SOL
QR Code

Aankomende regio activiteiten

June 2024
No event found!