Spetterfestijn voor Scouts 2024

Het Spetterfestijn is terug in een nieuwe stijl! Het vorige zwembad waarin we mochten vlotten bouwen is er niet meer, maar we hebben zwembad Valkenhuizen in Arnhem bereid gevonden het festijn in nieuwe stijl te kunnen organiseren. In groepjes gaan de scouts de strijd met elkaar aan: van zwemestafette tot mattenrace. Dit keer niet zelf vlotten bouwen dus, maar toch een echt Spetterfestijn.

Geef je snel op voor het Spetterfestijn en strijd mee op zondag 17 maart! Op deze pagina vind je alle informatie.

Praktische informatie

*Zondag 17 maart 15:00 tot 17:30 uur (We laten nog weten of we al eerder het zwembad in mogen)
*Zwembad Valkenhuizen in Arnhem
*Voorwaarde voor scouts: Zwemdiploma A
*Vanuit iedere scoutinggroep moet er gedurende het festijn minimaal 1 leidinggevende aanwezig zijn
*Het maximale aantal deelnemers (scouts) is 70. Indien er meer dan 70 scouts ingeschreven zijn, zal de laatst ingeschreven scoutinggroep(en) vervallen. Geef je dus snel op 🙂
*8,00 euro per deelnemer (leiding is graties).
*Inschrijven kan t/m donderdag 7 maart

Belangrijke informatie

Hieronder volgt de informatie over het programma, de teams en de benodigdheden. Lees dit goed door, zodat jullie goed voorbereid zijn voor het festijn 🙂

Het programma en de teams

Het programma bestaat uit een drietal onderdelen: een zwemwedstrijd, een speciale kennisquiz genaamd “Zwem je rot!” en een ware mattenrace. Met ieder onderdeel verdien je punten om uiteindelijk de befaamde bokaal mee naar huis te nemen. Daarnaast kun je ook punten verdienen met de teamvlag die jullie gaan maken!

Je strijdt in teams, bestaande 4 tot 5 scouts. Vanuit iedere scoutinggroep moet er gedurende het festijn minimaal 1 leidinggevende aanwezig zijn. De leiding wordt gevraagd om te helpen tijdens het festijn (niet in zwemkleding want er zijn geen leidingonderdelen in het zwembad).

Het programma en de teams

*Zelfgemaakte teamvlag (waar je ook punten mee kunt verdienen): een vlag met daarop jullie teamlogo. Minimaal 100 x 50 cm (lengte x breedte)
*Zwemspullen (zwembroek, zwempak of bikini en handdoek)
*Glimlach/goed humeur<
*Er wordt centraal voor eten en drinken gezorgd. Veel dorst? Dan kun je zelf een extra flesje water meenemen

Inschrijven

Inschrijven gaat per scoutinggroep. Je geeft aan met hoeveel groepjes je komt (groepjes van 4-5 scouts) en hoeveel scouts in totaal. Na inschrijven ontvang je nog een uitgebreid infoboekje met nogmaals alle informatie op een rij 🙂 Inschrijven kan t/m donderdag 7 maart.

Nogmaals:Het maximale aantal deelnemers (scouts) is 70. Indien er meer dan 70 scouts ingeschreven zijn, zal de laatst ingeschreven scoutinggroep(en) vervallen. Geef je dus snel op 🙂

Klik hier om in te schrijven via SOL

Date

Mar 17 2024

Time

15:00 - 17:30

Cost

€8,- per scout
Zwembad Valkenhuizen

Location

Zwembad Valkenhuizen
Beukenlaan 15, 6823 MA Arnhem
Category
Scouts

Organizer

Scouts
Email
[email protected]
QR Code

Aankomende regio activiteiten

April 2024
May 2024
June 2024
No event found!