RSW voor Scouts 2023

Wat is de RSW?

De Regionale Scoutingwedstrijden zijn jaarlijkse regionale wedstrijden voor Scouts in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar. Uiteindelijk wordt na het weekend duidelijk wie de beste zijn en krijgen een ticket voor de Landelijke Scoutingwedstrijden (LSW). Let er wel op dat er regels zijn verbonden aan deelname aan de LSW, kijk hiervoor op hun website. Je wordt beoordeeld op verschillende technieken en vaardigheden. Buiten serieuze opdrachten is er natuurlijk ook genoeg tijd om lol te maken met je eigen team en andere teams die meedoen!

Indeling subkampen

Tijdens de RSW is je eigen leiding waarschijnlijk niet aanwezig. En zijn ze wel aanwezig als medewerker, dan mogen zij jullie natuurlijk niet helpen!

Natuurlijk is er wel leiding die een oogje in het zeil houdt en waar je met je vragen, problemen en sterke verhalen terecht kunt: De subkampstaf! Tijdens deze RSW zijn er 3 subkampen, met daarbij de subkampstaf.

Subkamp 1 – Frozen

Subkamp 2 – Shrek

Subkamp 3 – Belle en het beest

Themaverhaal en opdracht!

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit in Dis-ney ‘t Sprookjesbos voor een feestelijk weekend!

Een gezellig weekend waarbij jullie allemaal onderdeel van een sprookje uitmaken.

Maar net als in de sprookjes is niets wat het lijkt. 

Robin Hood heeft jullie speur-kunsten nodig om een groot mysterie op te lossen, en er voor te zorgen dat iedereen dit weekend zijn eind-goed al-goed einde krijgt.

Zijn jullie bereid om te strijden tegen de schurken?
Maar pas op, laat je niet van het pad leiden, anders kunnen jullie je happy-ever-after vergeten…

Fourage

Dit jaar kunnen jullie met je patrouille kiezen voor pasta met gehakt of rijst met kip. De groentes kunnen jullie in onze groentekraam uit komen zoeken. Verder mogen jullie zelf bedenken wat je hiermee maakt. 

Wanneer iemand van je groepje vegetarisch eet, dan zullen we daar rekening mee houden, kies dan toch een van de twee vlees opties uit.

 

Om te zorgen dat jullie avondeten uitblinkt mogen jullie als patrouille zelf kruiden meenemen. Verder kunnen jullie zelf ingrediënten meenemen om een lekker toetje te maken waardoor jullie nog meer indruk op de jury kunnen maken. Bedenk daarbij wel dat jullie geen koelkast mee kunnen nemen. 

Voor de andere maaltijden krijgen jullie van ons allerlei dingen. Het enige wat elke patrouille zelf moet meenemen is het zoete beleg. 

Spreek dus goed met je patrouille af wie wat meeneemt en hoe jullie de RSW zo smakelijk mogelijk kunnen doorbrengen.

Belangrijke downloads

Verdere informatie over aankomst en vertrek, bagagelijst, kampregels, tips van de jury en afvalbeleid zijn allemaal in de downloads map te vinden. Hierin staan ook de pdf’s die in deze mail staan.

Check hier alle downloads

Datum

21 apr 2023 - 23 apr 2023

Locatie

Scouting kampeerterrein De Waterberg
Deelenseweg 1, 6816 TR Arnhem
Categorieën
Scouts

Organisatie

Scouts
Email
[email protected]
QR Code

Aankomende regio activiteiten

Geen evenementen gevonden!