Regiostart seizoen 2023-2024

Het regioseizoen gaat weer van start!

Om de Regio activiteitenkalender voor de komende tijd te vullen organiseren we weer de Regiostart op 30 september aanstaande bij de Anne de Guigné. Explorers, Roverscouts en belangstellende bestuurders zijn naast (bege)leiding ook van harte welkom mee te plannen. Je hoeft je niet op te geven voor deze activiteit.

Vanaf 19:30 uur ben je welkom om tijdens de inloop een kopje koffie/thee te nuttigen, om 20:00 uur gaan we op zoek naar organisatoren, kartrekkers, voor- en meelopers voor de verschillende regioactiviteiten.

Locatie

Informatie over de locatie is te vinden op: www.annedeguigne.nl . Let op met parkeren! In de straten bij de locatie zij verschillende ge- en verbodsregels.

Doel en programma van de avond

Tijdens de avond gaan we op zoek naar organisatoren, kartrekkers, voor- en meelopers voor de verschillende regioactiviteiten. Want uiteindelijk is het heel simpel: Geen organiserend team = geen regioactiviteit = geen budget vanuit de regio!

Voor verschillende regioactiviteiten is er een organisatieblad aanwezig. Op het blad kun je je aanmelden als organiserend vrijwilliger voor een bepaalde activiteit. Lar, de Penningmeester van de Regio, is aanwezig om financiële vragen te beantwoorden en toe te lichten hoe het organiseren verder in z’n werk gaat. Andere aanwezige teamleden “bewaken” de planning in het algemeen en voor Scoutingkampeerterrein “De Waterberg” in het bijzonder.

Hieronder alvast het lijstje van activiteiten, zodat je kan kijken welke activiteit(en) je aanspreekt om te gaan (mede)organiseren. Er is veel aanbod dus voor ieder wat wils 🙂

*BeverDoedag (Bevers)
*Jungledag of weekend (Welpen)
*Arnhemse Winterhike [AWH] (Scouts, Explorers)
*Regionale Scouting Wedstrijden [RSW] (Scouts)
*Wie het verst … (Explorers)
*ExploChallenge: soort RSW voor Explorers
*Spetterfestijn (Scouts)
*Stuiterfeest (Bevers)
*Roverhike (Roverscouts)
*Vossenjacht (Welpen)
*Fotowedstrijd
*Trainingen: wil je trainingen geven? Team Scouting Academy is nog op zoek naar trainers!
*Berentocht
*Spelletjesavond (Explorers)
*Spooktocht (Welpen)
*Pathé dag
*Regio Café: gezellig avond voor iedereen in de Regio
*Blanco: eigen inbreng van groepen/teams/enthousiaste organisatoren

Date

Sep 30 2023

Time

20:00

Location

Scouting Anne de Guigné
De Wolflaan 25, Arnhem
Category

Organizer

Besturen
QR Code

Aankomende regio activiteiten

June 2024
No event found!