Regioraad 24 oktober 2017

Hierbij nodigen wij alle vertegenwoordigers van groepen (leiding en bestuursleden) in Regio Klein Gelderland uit voor de eerstvolgende Regioraad. Uiteraard staat deze vergadering open voor alle leidinggevenden en bestuursleden van groepen binnen onze regio. De bijlagen voor deze regioraad kunnen worden gedownload via de downloads op onze website.

Verkiezing (plv.) lid Landelijke Raad

Tijdens de komende Regioraad kiezen we een nieuwe lid Landelijke Raad en een plv. Lid Landelijke Raad. Al eerder hebben we je informatie gestuurd over de kandidaten en waar zij zich voor aangemeld hebben. Volgens het Huishoudelijk Reglement van Scouting Nederland kunnen de volgende vrijwilligers hun stem uitbrengen:

– Alle kaderleden van scoutinggroepen in de regio.
– Alle kaderleden van de regio die niet aangesloten zijn bij een scoutinggroep in de regio.
– Alle kaderleden van Scouting Nederland, woonachtig binnen de geografische grenzen van de regio.

Bovenstaande kaderleden krijgen één stem. Blanco stemmen tellen niet mee, stemmen bij volmacht is helaas niet mogelijk. Dus kom vooral om je stem uit te brengen op 24 oktober en verspreid deze uitnodiging onder alle kaderleden. Deze uitnodiging wordt ook via de Facebookpagina van Regio Klein Gelderland verspreid.

Kan jouw groep niet aanwezig zijn?

Mocht er van je groep niemand in de gelegenheid zijn deze Regioraad bij te wonen, dan graag een berichtje aan [email protected]. Er is de mogelijkheid om vooraf vragen in te dienen, deze vragen zullen aan bod komen op de Regioraad. Je kunt de vragen mailen aan het hierboven genoemde mailadres. Graag verwelkomen wij jullie op dinsdag 24 oktober 2017!

Date

Oct 24 2017

Time

20:00 - 22:00

Location

Scoutinggroep Schutgraaf Arnhem
Hannesstraatje 4, Arnhem, Nederland
Category
Algemeen

Organizer

Algemeen
QR Code

Aankomende regio activiteiten

September 2023
October 2023
November 2023
January 2024
February 2024
No event found!
Load More