Opstartvergadering RSW 2024

Opstartvergadering RSW 2024 🔥🌊🍃🌪️
 

Hallo allemaal!Over een paar maanden staat er weer een geweldige RSW op de planning. Hopelijk willen jullie deel uitmaken van dit avontuur! Dit gaan we aftrappen met de opstartvergadering.OpstartvergaderingWanneer:   dinsdag 12 december om 20:00Waar:         Scoutinggroep de Markesteen (Bovenallee 3, Velp)Graag nodigen wij iedereen uit die mee wil helpen of interesse heeft om de organisatie te versterken. Er zijn verschillende teams, welke dit zijn vind je hieronder. Tijdens de opstartvergadering zullen deze teams worden vastgesteld.Heb je al een rol die je wilt vervullen? Stuur ons dan een mailtje zodat we de plek kunnen reserveren (indien beschikbaar). We hebben al van een aantal mensen vernomen dat ze graag weer bepaalde functies vervullen. Dat waarderen we enorm!

 
We zijn dit jaar in het bijzonder op zoek naar een nieuw hiketeam.Rollen binnen de organisatie van de RSW* Themateam* Subkampen* Productieteam* Fietsteam voor de hike (zaterdagmiddag)* Fourageteam* Krant/ foto team* Spelteam (avondspel, (skilldrive?) en post bemanning voor de hike)* Skilldrive (indien spelteam dit niet kan doen)* Algemene medewerkers* JuryteamAls je geïnteresseerd bent in een rol in de organisatie, dan hopen we dat je erbij kan zijn tijdens de opstartvergadering.Groeten Matthijs en ThomasOrganisatoren RSW Regio Klein Gelderland
 
PS: Stuur dit bericht vooral door. Voor geïnteresseerden is er een groepsapp. Mail naar [email protected] om toegevoegd te worden.

[email protected]

Date

Dec 12 2023

Time

20:00

Location

Scoutinggroep De Markesteen
Bovenallee 3, Velp, Nederland
Category
Scouts

Organizer

Scouts
Email
[email protected]
QR Code

Aankomende regio activiteiten

May 2024
June 2024
No event found!