Jungleweekend voor Welpen

Beste Welpenleiding,

Het laatste weekend van mei is er weer een Jungleweekend! De locatie is scoutingkampeerterrein de Waterberg (aan de Deelenseweg). Er is ons echter ter ore gekomen dat er plannen zijn het bos daar te kappen, hopelijk kunnen wij dit voorkomen…

Wij maken het programma voor het weekend en zorgen voor het eten, maar we verwachten dat jullie aanwezig zijn voor jullie eigen welpen. Jullie als leiding zijn vrijdag vanaf 19:00 welkom om de tenten op te zetten, en voor wat gezelligheid. Mocht dat dan niet gaan, kan dat ook zaterdagochtend — zorg wel dat jullie hier ruim voor aankomst van de welpen mee klaar zijn.

Datum en tijden

De welpen zijn zaterdag 25 mei om 10:00 welkom, het kamp is zondag om 11:00 weer afgelopen. Er is ook de optie alleen de zaterdag te komen, dit is van 10:00 tot 16:00.

Inschrijven door groepscontactpersoon

Het kamp kost 15 euro per welp en 10 euro per leiding voor het hele weekend. Wie alleen de zaterdag komen, betaalt 5 euro. Je kunt je groep met deze link inschrijven via SOL: https://sol.scouting.nl/as/form/56214/participant/new/. Doe dit uiterlijk 11 mei!

Groeten van de organisatie van het Jungleweekend

Date

May 25 2024 - May 26 2024

Time

All Day

Cost

Weekend: 15 per welp & 10 per leiding / Dag: 5 euro per persoon

Location

Scouting kampeerterrein De Waterberg
Deelenseweg 1, 6816 TR Arnhem
Welpen

Organizer

Welpen
Email
[email protected]
Inschrijven via SOL
QR Code

Aankomende regio activiteiten

June 2024
No event found!