Greppeltocht voor Scouts en Explorers 2024

Zaterdagavond 9 november is het zover: de greppeltocht 2024! Dit jaar maken de scouts en explorers van de Regio de omgeving Arnhem-Noord onveilig.

Tijden, locatie en kosten

De greppeltocht is op zaterdag 9 november van 19:00 tot uiterlijk 22:00 uur. De activiteit start tegenover Huis Zypendaal en eindigt bij de Bolster (SBV/Kastanjegroep).
De starttijden zijn in (korte) tijdssloten en verzamelen mag al wat eerder.

Er zijn geen deelnamekosten voor de activiteit

Leiding

Vanuit iedere scoutinggroep moet er minimaal één GKP’er (groepscontactpersoon) aanwezig zijn.

Voorbereidingen en benodigdheden

Iederen scoutinggroep moet van tevoren groepjes maken. Een GPK (groepscontactpersoon) kan de groepjes vervolgens aanmelden via SOL. De scouts kunnen worden aangemeld in groepjes van 3 tot max. 5 personen. Voor de explorers geldt een groepsgrootte van 2 tot max. 4 personen.

Na het inschrijven krijg je een link toegestuurd waarmee je zelf groepjes aan kan maken op de spelsite. De groepjes zijn aan te passen tot 7 november 20.00 uur. Heb je binnen twee dagen na aanmelding op SOL geen mail ontvangen, laat het ons dan weten via [email protected].

Naast het maken van de groepjes dien je er als groep voor te zorgen dat alle deelnemers reflecterende hesjes (ook voor over de rugzak) hebben en een drinkbeker bij zich hebben.

Aanmelding als hunter

Zonder hunters is er geen greppeltocht. Zorg dus dat er namens jouw groep hunters worden geleverd. De hunters kunnen zich aanmelden via een aparte SOL-link onderaan deze pagina.

Programma van de avond

Na de start lopen groepjes van A, via B, naar C met als doel zo min mogelijk gezien te worden. Alles draait om tijd: hoe sneller je bij de finish binnen bent, hoe korter je tijd. Echter, als je gezien wordt, kost dit tijd! Maar niet getreurd: Tijd kan je ook verdienen door onderweg op zoek te gaan naar bonus posten.

Rond 22.00 uur verwachten we alle groepjes bij de eindlocatie. Meer informatie en exacte tijden worden na het sluiten van de inschrijvingen toegestuurd.

Inschrijven

Inschrijving gaat per scoutinggroep tot uiterlijk 26 oktober via deze SOL link. Na inschrijving ontvang je meer informatie met een link waarmee je zelf groepjes aan kan maken op de spelsite. De groepjes zijn aan te passen tot 7 november 20.00 uur.

Hunters kunnen zich tot uiterlijk 26 oktober inschrijven via deze SOL link.

Datum

09 nov 2024

Tijd

19:00 - 22:00

Kosten

Gratis

Inschrijven

Inschrijven groep

Soort

Speltakactiviteit

Locatie

Parkeerplaats Huis Zypendaal
Zijpendaalseweg, 6814 CJ Arnhem
Doelgroepen
Regio Klein Gelderland

Organisatie

Regio Klein Gelderland
Inschrijven groep
QR Code