Greppeltocht 2018 (Geen regioactiviteit)

Zaterdagavond 10 november a.s. is het zover, de greppeltocht 2018. Dit jaar maken de scouts en explorers de omgeving Arnhem-Noord onveilig. De greppeltocht start zaterdagavond rond 19.00 uur. De greppeltocht is dit jaar een samenwerking van de Lincoln Groep, Anne de Guigné en de SBV/Kastanjegroep.

 

Vooraanmelding groepjes
Groepjes kunnen aangemeld worden via onderstaande link. Via SOL geef je enkel het aantal groepjes aan dat je uiteindelijk in wil schrijven en je geeft een inschatting van het totaal aantal deelnemers. Het aantal groepjes dat je opgeeft in SOL is definitief, houd dus rekening met de toegestane groepsgroottes.

 

https://sol.scouting.nl/as/form/22693/participant/new

Let op: de inschrijving via SOL is geopend t/m 1 november 23.59 uur.

 

Inschrijven via spelsite
Na inschrijving via SOL volgt er een mail met een persoonlijke link naar de spelsite. Met deze persoonlijke link kunnen vervolgens de verschillende groepjes opgegeven worden. Je geeft hier de namen van de deelnemers, de telefoonnummers en groepsnaam aan. Het aantal groepjes dat je in kan schrijven is afhankelijk van het aantal dat je in SOL hebt aangegeven. Let op: zonder aanmelding op de spelsite, kun je niet meedoen.

De scouts kunnen worden aangemeld in groepjes van 3 tot max. 5 personen. Voor de explorers geldt een groepsgrootte van 2 tot max. 4 personen.

De groepjes in de spelsite zijn te wijzigen tot 8 november 20.00 uur.

Aanmelding hunter
Zonder hunters is er geen greppeltocht. Zorg dus dat er namens jouw groep hunters worden geleverd. De hunters kunnen zich aanmelden via onderstaande link. Alleen de bestuurders hoeven zich aan te melden. Let op: wanneer je als hunter rijdt tijdens de greppeltocht, moet je in het bezit zijn van een inzittende verzekering.

https://sol.scouting.nl/as/form/22694/participant/new

Afronding en afsluiting
Rond 22.00 uur verwachten we alle groepjes bij de eindlocatie. De exacte start- en eindlocatie worden na de inschrijving toegestuurd. De finishlocatie is niet gelijk aan de startlocatie.

Mochten er problemen zijn met het vormen van groepjes, of het leveren van hunters. Neem dan contact op met: [email protected].

 


Deze activiteit is gèèn regioactiviteit!

Hourly Schedule

Day 1

18:30 - 19:00
Verzamelen
Vanaf 18:30 is het startterrein geopend
19:00 - 19:30
Start
Vanaf 19:00 mogen alle groepjes starten
19:00 - 22:00
Greppeltocht en finish

Date

Nov 10 2018

Time

19:00 - 22:00

Cost

Free

More Info

Aanmelden via SOL

Location

Arnhem
Arnhem, Nederland
Category

Organizer

Organisatie Greppeltocht
Email
[email protected]
Website
https://www.gtspelsite.nl

Other Organizers

Explorers
Explorers
Email
[email protected]
Scouts
Scouts
Email
[email protected]
Aanmelden via SOL
QR Code

Aankomende regio activiteiten

April 2024
May 2024
June 2024
No event found!