Greppeltocht 2017

Rond het eind van het jaar vindt de Greppeltocht plaats. Een avondactiviteit voor Scouts en Explorers waarbij zij zich ongezien naar verschillende posten moeten verplaatsen. Langs de route rijden hunters. Dit zijn begeleiders met auto’s die groepjes in het vizier moeten krijgen. Is een groepjes gepakt, dan worden zij een stuk teruggezet op de route. Op deze pagina vind je meer informatie over deze activiteit en hoe je jouw groep kunt aanmelden.

Informatie voor deelnemers

Groepen kunnen zich aanmelden via de knop links in de overzichtsinformatie. Je verdeelt je speltak in groepjes. De Scouts kunnen worden aangemeld in groepjes van 3 tot max. 5 personen. Voor de Explorers geldt een groepsgrootte van 2 tot max. 4 personen. Inschrijven kan tot en met 23 oktober.

Informatie voor medewerkers

Zonder hunters is er geen Greppeltocht. Zorg dus dat er namens jouw groep hunters worden geleverd. Dus als er binnen jouw eigen groep nog mensen zijn die als hunter willen meehelpen, zijn zij van harte welkom! De hunters dienen te beschikken over een auto en kunnen zich aanmelden via de knop hieronder.

Date

Nov 04 2017

Time

19:00 - 22:00

Cost

Gratis

More Info

Aanmelden via SOL

Location

Duiven
Duiven, Nederland
Category
Explorers

Organizer

Explorers
Email
[email protected]
Aanmelden via SOL
QR Code

Aankomende regio activiteiten

May 2024
June 2024
No event found!