De voorbereidingen zijn in volle gang. Maar, om de RSW door te laten gaan, hebben we jou nodig! Welke van de volgende functies past het beste bij je?
1x Hoofd themateam
+/- 8x Leden themateam
In het thema gaat een vlogger de wereld over en ontdekt verschillende landen. Het themateam werkt een leuk verhaal uit, bereidt een thema opdracht voor vooraf en zorgt voor toffe aankleding.
1x Hoofd skilldrive
4x leden skilldrive
Verschillende spelletjes voorbereiden op de zondagochtend om punten te verdienen. Andere medewerkers zullen jullie die zondag helpen met de uitvoering!
2x Leden juryteam
Helpen met het jureren van deelnemers. Let op, deze twee leden mogen niet uit dezelfde scoutinggroep komen.
Hoofd algemeen medewerkers
Algemeen medewerkers (explorers en ouder)
Als je eens laagdrempelig wilt meedoen als medewerker maar nog niet zo goed weet wat er allemaal is is algemeen medewerker wat voor jou. Als algemeen medewerker heb je een essentiële rol in het weekend van de RSW! Er zijn verschillende activiteiten die opgepakt kunnen worden door jou. Als algemeen medewerker heb je een teamhoofd die nauw schakelt met het productieteam zodat jullie altijd weten waar er hulp gebruikt kan worden.
Taken algemeen medewerker
– Bij posten staan tijdens hike
– Fourageteam ondersteunen (optioneel afhankelijk van vraag vanuit fourage)
– Avondspel zaterdag
– Skilldrive zondag
– Subkampen helpen afbreken en opruimen
– Ondersteuning productieteam
– Hand-en-spandiensten tijdens het weekend
> Scouts een onvergetelijke tijd geven en heel veel fun tijdens het weekend!
Data RSW: 22 t/m 24 april
Wil je meehelpen met het tofste evenement voor scouts van de regio? Mail ons op [email protected] met de functie die je wilt doen of met je vraag!